• decembar 22, 2020
  • s
  • 0

LIPOCUBE academy – webinar

U septembru ove godine (12.09.2020.), zajedno sa Srpskim udruženjem za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju (SRBPRAS), organizovali smo webinar LIPOCUBE ACADEMY (Lipocube), na temu:

Primena adipoznog tkiva u tretmanima plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije, upotrebom „LIPOCUBE“ medicinskog sredstva.

Svi učesnici virtuelnog predavanja imali su prilike da se upoznaju sa najnovijim dostignućima i prisustvuju predavanjima renonomiranih svetskih hirurga:   

  1. Dr Steven Cohen – Regenerativna hirurgija lica i novi koncept fatgrafting-a
  2. Dr Aris Sterodimas – Novi koncept u hirurgiji lica, grudi i preoblikovanja tela – Uloga obogaćenog lipograft-a
  3. Dr Tunc Turyaki – Regenerativna medicina – Master kurs webinara
  4. Dr Kai Uwe Schlaudraff – Transfer masti i uloga matičnih ćelija iz masti u hirurgiji dojke (biologija, onkologija i hirurške strategije).

Edukacija kroz naprednu digitalnu platformu PRO4PRO

Virtelna edukacija je realizovana na jedinstvenoj digitalnoj platformi za organizaciju virtuelnih događaje, gde su, između ostalog, predstavljeni proizvodi kompanije X1 Medical Technologies.

Učesnici su imali priliku da pogledaju promotivne, video materijale, preuzmu brošure, informišu se o aktuelnim proizvodima i direktno razgovaraju sa predstavnicima naše kompanije, ali i svih drugih renomiranih kompanija, koje su bile prisutne na virtuelnom događaju: Lipocube Academy.

Predavanja i akreditovani on line test i dalje su dostupni na virtuelnoj platformi PRO4PRO:

lipocube.pro4pro.net