Lipocube™ Nano

Home > Lipocube™ Nano

Lipocube™ Nano™

Lipocube Nano

Presađivanje nano-masti (Nano-fat grafting) je revolucionarni novi tretman i njegova popularnost eksponencijalno raste u medicinskoj estetici pre svega za vraćanje volumena, konturisanje oblika lica, kao i poboljšanje kvaliteta kože.
Veličina grafta i njegovih komponenti određuju da li je transplantat mili, mikro ili nano mast.
Lipocube™ Nano™ je mehanički uređaj za jednokratnu upotrebu za obradu lipoaspirata, autolognog masnog tkiva, u mili, mikro i nano masni transplantat u zavisnosti od potrebe, tj od dubine daljeg transfera.

Lipocube™ Nano™ obrađuje masno tkivo u zatvorenom sterilnom sistemu sa patentiranim filterima I oštricama specifične strukturne geometrije. Prerađena mast sadrži vlakna sa regenerativnim ćelijama, što rezultira brzom revaskularizacijom masti u injektiranom području, a samim tim i veoma dobrim unosom grafta. Sledeće slike predstavljaju poređenje između obrađene masti sistemom Lipocube Nano i trenutno dostupnih setova za obradu i dobijanje nano masti u smislu regenerativne populacije ćelija:

Lipocube Nano Set

Lipocube™ Nano set je posebno dizajniran za hirurge i sadrži sve neophodne instrumente kako bi se omogućio transfer masti u zatvorenom sterilnom sistemu sa Lipobag™- kesom za prikupljanje masti, kroz kanile za sakupljanje i injekciju za jednokratnu upotrebu.
Liporoller™ vam omogućava da primenite Nano Fat lokalno kako biste poboljšali kvalitet kože lica, vrata, dekoltea i ruku.

 

Lipocube Nano Kit Process