Perle™

Home > Perle™

Perle™ je novi implantat na svetskom trzistu koji je nedavno registrovan i u Srbiji. Radi se o okruglom, silikonskom implantatu koja ima (R)evolucionarnu BioQ™- tehnologiju teksture i visoko- kohezivni Emunomic™ dinamički gel.

Perle™ je rezultat 40-togodisnjeg iskustva i reputacije koju kompanija GC Aesthetic ima u proizvodnji silikonskih implantata (nastala je spajanjem 2 evropska proizvodjača- Eurosilikon i Nagor) jer već godinama pruža sigurnost nudeći pacijentima i doktorima novu alternativu za estetske i rekonstruktivne procedure.

Prema ISO specifikaciji koja prokazuje hrapavost teksture implantata, Perle™ spada u grupu ,,smooth”- glatkih implantata što omogućava lako postavljanje kroz manje rezove i daje prirodan izgled pacijentu.

U zavisnosti od gradje pacijenta, želje i potreba, postoji 38 različitih veličina i profila. U pitanju je implantat najnovije, 6te generacije – izuzetno kohezivan koji obezbedjuje željenu punoću, čvrstinu i projekciju.

Kada se radi o odabiru implantata, bezbednost pacijenta je na prvom mestu. U ovom trenutku, Perle™ je jedini implantat na svetu koji uz doživotnu garanciju i mogućnost zamene u slučaju rupture i kapsularne kontrakcije, daje i garanciju na retki oblik limfoma koji se moze javiti – BIA – ALCL.

Perle

Perle™