GC Aesthetics

Home > GC Aesthetics
GCAesthetic

A Confident Choice for Life

GC AESTHETICS

GC Aesthetics® je globalna kompanija za medicinsku tehnologiju koja razvija, proizvodi i plasira na tržište sveobuhvatan asortiman proizvoda za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju koji omogućavaju pacijentima da se osećaju samopouzdano i bezbedno.

Tokom svojih 40 godina rada, GCA® je bio posvećen unapređenju medicinske nauke i estetike. Fokus rada je proizvodnja i isporuka visokokvalitetnih silikonskih implantata za grudi prvenstveno za povećanje grudi i rekonstruktivnu hirurgiju. GCA® je ponosan što je prodao više od 3 miliona implantata u 70 zemalja. Rezultati ovog istraživanja su objavljeni i potkrepljeni 10-godišnjim kliničkim podacima koji pokazuju ubedljivu bezbednost i kliničku efikasnost.

Vertikalno integrisana strategija kompanije omogućava izuzetne kliničke, operativne i komercijalne performanse, što omogućava GCA® da obezbedi konkurentno diferencirane proizvode lekarima i pacijentima. Kroz kulturu kontinuiranih inovacija i posvećenosti zahtevima klijenata, GCA® se etablirao kao vodeći dobavljač rešenja za medicinsku estetiku i kao partner izbora za pacijente koji žele da poboljšaju svoj kvalitet života.
U pitanju je međunarodna kompanija koja je fokusirana da zadovolji potrebe i najzahtevnijih kupaca. Cilj kompanije je da obrazuje i osnaži pojedince da se osećaju zadovoljnim za promenu svog izgleda.
Sa decenijama prisustva na tržištu (*koristeći Nagor i Eurosilicone) i iskustvom u industriji implantata za grudi razvili su:

  • Snažnu reputaciju za sigurnost, kvalitet i pouzdanost
  • Inovativne karakteristike dizajna proizvoda
  • Fokusirano istraživanje i razvoj
  • Empatičan i snažan pristup marketingu i korisničkoj službi